header foto header foto header foto header foto header foto

Binnenkort kan je je via Emma inschrijven voor Het Weekend.

Nieuws afbeelding 25-2-2009
Even alvast wat uitleg en feiten:
Het Weekend begint op vrijdag 19 juni ca. 16.00 uur en eindigt op zondag 21 juni om ca. 16.00 uur op de Almeerse Hockey Club. Deelnemers zijn de A,B,C en D jeugd. De A,B en C jeugd wordt verwacht op vrijdag 19 juni tussen 16.00 en 18.00 uur. De D jeugd wordt verwacht op zaterdagmorgen 20 juni tussen 07.00 en 08.00 uur. Er wordt geslapen zelf mee gebrachte tenten. Al het eten gedurende deze dagen is verrekend in de deelname kosten. Deze bedraagtvoor D-leden € 70,= per persoon en voor A,B en C leden € 80,= per persoon. Gedurende Het weekend wordt er gehockeyd, er worden spellen gedaan en gefeest...Slapen doen we een andere keer……
M A A R: er kunnen maximaal 500 leden deelnemen aan Het Weekend. Dus… Vol = Vol.
We zullen op de site duidelijk aangeven per wanneer je je via Emma kunt aanmelden.

Verdere details staan in het aanmeld formulier dat jij bij de aanmelding in Emma moet invullen.

Voor de nieuwe deelnemers en ouders..:
Onze club groeit hard. Inmiddels meer dan 1500 leden, ruim 1200 meer toen we in 1994 het eerste weekend van deze soort begonnen: Het Regenboog Weekend in 1994.
Doelstelling hiervan was / is om de jeugdleden, jong en oud, elkaar goed te laten leren kennen. Dat doen we o.a. door van alle deelnemers teams te maken van verschillende leeftijden. Deze teams strijden gedurende dit weekend om de hoogste eer. Zij doen dit mede onder leiding van één of twee Bordo’s . Dit is veelal een senior lid die het team het hele weekend onder zijn / haar hoede heeft. Inmiddels is het zo dat vele Bordo’s ook als deelnemer aan eerdere weekenden hebben deelgenomen.
Hockey, spel en ontspanning zijn de drie ingrediënten van deze weekenden, die we beslist niet zonder vrijwilligers kunnen uitvoeren. Per weekend zijn er zeker meer dan 130 vrijwilligers ( ouders en seniorleden) actief.. Het hele weekend staat onder leiding van Het Team.
Met deze mix zijn vaak alle leden van de club tijdens dit weekend actief en een zeer groot aantal ouders: juist dan leren we elkaar goed kennen.

Betalen:
Betaling van de eigen bijdrage voor Het Weekend kan uitsluitend plaatsvinden middels een eenmalige machtiging voor automatische incasso. De incasso zal plaatsvinden rond 1 mei 2009.
Ten behoeve van de incasso worden jullie verzocht in het aanmeldingsformulier de juiste bankgegevens te vermelden.
Deelnemers waarvan wij de bijdrage niet tijdig hebben ontvangen zullen worden uitgesloten van deelname van Het Weekend.

Met deze mix zijn vaak alle leden tijdens dit weekend actief en een zeer groot aantal ouders: juist dan leren we elkaar goed kennen en ontstaat er een wederzijdse verantwoordelijkheid en band. ....Respect hebben voor elkaar en bouwen aan "clubliefde..".

n.b.: Voor het aanmelden als vrijwilliger komt binnenkort een oproep en informatie avond.

Het Team

Maxime Engelschman

25-2-2009 @ 09:42:52 |Eindelijk! M'n laatste kamp was in 2001, loveboat.

Maxime Engelschman

25-2-2009 @ 09:42:52 |Eindelijk! M'n laatste kamp was in 2001, loveboat.

Rozemarijn Schonewille

25-2-2009 @ 19:23:07 |Ik ben nog nooit geweest maar het lijkt me wel heel leuk als ik de verhalen van mijn zussen (Marit MB2 en Lydia MB1) hoor:*)ik kom zeker weten!!!

Rowan Geijs

25-2-2009 @ 21:19:30 |ga elke dag de site in de gaten houden want ik moet komen:P

Shannon Lamping

25-2-2009 @ 22:23:03 |Heb er zin in :)

Marit Schonewille

2-3-2009 @ 13:55:32 |Kan niet wachten 8).

Renée Hoogendijk

8-3-2009 @ 14:00:19 |ik kan écht niet wachten. De 4 Elementen was echt GEWELDIG! 8)