header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Tenue van de Almeerse H.C.

13-8-2008
De Almeerse speelt met witte sokken, bordeauxrode broek/rok en wit shirt met een oranje- en een bordeauxrode- kleurige mouw. Spelen we uit tegen een club die vergelijkbare kleding heeft, dan spelen we in ons uittenue: donkerblauwe sokken, bordeauxrode broek/rok, donker blauw shirt met een oranje- en een bordeauxrode- kleurige mouw.

Als het uittenue moet worden gedragen, wordt dat vermeld in het wedstrijdschema. Scheenbeschermers zijn verplicht, het dragen van een gebitsbeschermer niet: wel raden wij alle hockeyers aan te zorgen voor goede gebitsbescherming.
Het tenue is verkrijgbaar bij: Intersport Megastore, Washingtonstraat 172 in Almere Buiten ( Doe-Mere tel 036- 5349825).

Tweede hands kledingbeurs:
 Zaterdag 30 augustus van 09.00 tot 1200 uur organiseert de club een tweedehands kledingbeurs in het clubhuis. Van de verkochte kleding is 75% van het geld bestemd voor de oude eigenaar en 25% voor de club.