header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Nominatie Ceesars categorie Eduard Stibbe Schaal

16-6-2008
En de laatste nominatie Ceesars is de Eduard Stibbe.

De Eduard Stibbe prijs is voor het team, groep, commissie die de meest waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de club. Dit kan gezien worden in de breedste zin van het woord en hoeft daarom niet perse op een elftal te vallen. Dit jaar hebben we gekeken binnen de organisatie van de hockeyclub die het meeste is opgevallen door de bijdrage. En dan wordt het lastig want hierin hebben alle commissies in elke vorm een uitstekende prestatie en bijdrage geleverd aan het reilen en zeilen van de club. Zonder deze mensen is het totaal onmogelijk geweest om te kunnen te kunnen hockeyen op de club of een drankje en hapje te kunnen nuttigen. Maar toch is er een keuze gemaakt in de nominaties die door iedereen gedragen zal worden. Allen hebben ze een bijzondere bijdrage geleverd in mooie, drukken en soms moeilijke tijden.

De genomineerde van de Eduard Stibbe zijn:

Het team LCO's
Sponsorcommissie