header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Nominatie Ceesars categorie Scheidsrechter

16-6-2008
In navolging op de nominaties van de Ceesars vandaag de categorie Scheidsrechter.

Iedere wedstrijd heeft twee scheidsrechters nodig om een wedstrijd te kunnen spelen en hiervan heeft De Almeerse er nooit genoeg van. Ondanks het intensieve opleidingsprogramma waarin iedereen vanaf hun 16de als lid van De Almeerse verplicht zijn/haar C-kaart dient te behalen. Scheidsrechter zijn heeft vaak een slecht beeld bij mensen die moeten fluiten want het kost tijd, ken de regels niet goed, wordt als een hond behandeld, het regent en nog meer van dat soort zaken.

Je kan het ook anders bekijken, door te fluiten leer ik de regels nog beter toepassen, krijg ik meer contact met andere leden van De Almeerse, zijn er altijd 2 teams de een wedstrijd op een eerlijke manier kunnen spelen en wat is nu zes keer per jaar. Sommige mensen vinden het zo leuk dat ze op 1 dag gewoon vier keer fluiten en als dat niet genoeg is pakken ze de zondag erbij. Deze mensen willen we graag een keer noemen en zelfs nomineren voor de Ceesars categorie Scheidsrechter door hun bijzondere bijdrage als scheidsrechter.

De genomineerden zijn:

Kees van Reenen