header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Nominatie Ceesars categorie Speler

9-6-2008
Wat later dan gebruikelijk beginnen we vandaag met de eerste categorie van de CEESARS. De CEESAR's worden ieder jaar uitgereikt in een aantal categorie├źn, CEESAR komt voort
uit de naam van de oprichter van de vereniging: Cees van Baar.

De eerste categorie is "Speler"
Dit jaar gaat het tussen twee dames en een heer. Beide dames zijn dit jaar opgevallen door hun uitzonderlijke prestaties in maar liefst twee teams. Ze waren te bewonderen op zowel zaterdag en op zondag namelijk in Meisjes A1 en in Dames 1. Beiden hebben aangetoond een dragende speelster binnen het team te zijn zonder te vergeten dat ze in dienst van het team hockeyen.

De enige heer tussen de twee dames heeft eveneens bewezen een dragende speler te zijn en zelfs in staat te zijn zijn team op sleeptouw te nemen waar nodig. In zijn spel nooit opvallend voor de tegenstander maar o zo gevaarlijk onderschat. Als hij de stijgende lijn in zijn spel weet vast te houden zal het niet lang duren of hij treedt in de voetsporen van zijn broer.

De nominaties gaan naar:

Maartje Holtslag
Emma Sophie Molenaar
Stijn Jolie

Marianne Bronkhorst

10-6-2008 @ 08:46:38 |Ik dacht dat alleen voor vrijwilliger v/h jaar gestemd kon worden?

Pasha Gademan

10-6-2008 @ 14:41:24 |Ja dat is ook zo

Rowan Geijs

10-6-2008 @ 17:17:49 |waar dan -:-)