Nominaties vrijwilliger van het jaar

10-6-2008
Op veler verzoek een korte toelichting op de genomineerden voor vrijwilliger van het jaar 2007-2008.
Peter Put: doet de inkoop voor de bar iedere week opnieuw. Zet zich in voor de evenementen commissie. Peter kun je altijd op rekenen, zonder poespas, betrouwbaar, gezellig .....
Lieke den Biggelaar: Heeft de afgelopen jaren met groeiende intensiteit en creativiteit het wedstrijdsecretariaat voor de jeugdelftallen in haar beheer gehad. Met name het afgelopen jaar met het uitplaatsen van thuiswedstrijden bij andere clubs is zij heel wat uitdagingen aan gegaan en heeft best wat gemopper van de Bond moeten doorstaan.
Vincent van Huystee: Naast zijn werk voor de PR/Communicatie Commissie heeft hij in alle stilte geregeld dat de fietsenrekken er nu staan, dat de bestrating tot stand gekomen is en dat er flink wat picknicktafels om ons clubhuis staan.
Boudewijn Hoeneveld: Zijn tomeloze inzet voor zowel de evenementencommissie en de accomodatiecommissie zijn redenen om hem te nomineren voor deze prijs.
Marja Ladru: Diegenen die met haar te maken hebben weten wat een werk zij verzet. Diegenen die geen idee hebben, Marja heeft de materialen commissie onder zich. Het inkopen, uitgeven, controleren, beheren van materiaal doet zij al jaren lang in stilte.
Patricia van Doorn: Jarenlang betrokken bij het hockeyen van de Almeerse. In de staf CHZ, als LCO van de Jongens D-lijn, het beheren van het trainingsschema en het volledige zaalhockey ieder seizoen opnieuw zijn een aantal van de functies die Patricia heeft bekleedt. Woorden die Patricia omschrijven zijn: gedreven, serieus, nauwkeurig, betrouwbaar.
Philip Schepers: Coordinator van onze bar. Hij heeft de verantwoording en de moeilijke taak om iedere dag opnieuw de bar te openen, te bemensen, te sluiten en te beheren. Zoals vele berichten op de site hebben gemeld afgelopen seizoen is dit niet iedere dag gelukt en heeft Philip tot grote frustratie soms de bar dicht moeten houden.

Vincent van Huystee

10-6-2008 @ 11:54:37 |Peter, Lieke, Boudewijn, Marja, Patricia en Philip zetten zich al jaren fantastisch in voor de club. Ik ben alleen maar genomineerd vanwege de picknickbanken.

Vincent van Huystee

10-6-2008 @ 11:54:52 |Zij verdienen dit al jaren meer dan ik en daarom wil ik mij graag terugtrekken uit deze verkiezing.

Pasha Gademan

10-6-2008 @ 14:56:45 |niet zo bescheiden! Ook nieuwkomende vrijwilligers moeten in het zonnetje worden gezet. En voor de een betekent het bankje meer dan voor de andere!

Dana Plat

10-6-2008 @ 15:01:26 |Ik ben erg blij met de bankjes!

Dana Plat

10-6-2008 @ 15:02:17 |Ook met het werk wat de anderen leveren uiteraard.

Marianne Bronkhorst

10-6-2008 @ 16:11:24 |Vincent het zou ook niet terecht zijn tegenover leden die nominaties indienen om die niet serieus te nemen en namen te verwijderen van de lijst, vandaar dat je er gewoon bij staat.

Suzanne Schrijnder

10-6-2008 @ 18:02:42 |Jullie zijn allemaal toppers!!

Gerdwin Lammers

10-6-2008 @ 22:55:23 |Bedankt voor de toelichting. Erg nuttig. Doet recht aan de genomineerden en maakt kiezen (misschien) wat makkelijker.