Almere Vandaag

6-5-2008 De Almeerders Thom Hayward en Sophia en Maria Verga blijven met hun clubs in de race voor een plek in 's lands hoogste hockeyafdeling. Hayward won met zijn team Schaerweijde de tweekamp tegen Victoria (4-3 en 3-2) en speelt nu tegen hoofdklasser Laren.

De zussen Verga, die bij Bloemendaal spelen, dwongen door een 0-1 overwinning bij Hurley een derde en beslissende wedstrijd af. Die wordt zaterdag gespeeld.
Verdediger Hayward was blij dat de klus erop zat. ,,In principe zijn we beter dan Victoria, maar we hebben het onnodig moeilijk gehad omdat we de kansen niet afmaakten. Nu spelen we tegen Laren, dat is andere koek. We hebben in ieder geval niets te verliezen, maar dan moeten we wel beter spelen dan dit weekend. Voordeel is dat we de eerste wedstrijd thuis spelen en een eventuele beslissende derde wedstrijd ook thuis is.'' De eerste twee duels staan voor het weekend van 18 mei gepland.

Martijn Nissen

7-5-2008 @ 10:12:24 |Mooi gesproken.. Alle 3 heeel veel succes ! Gaat lukken! xxx

Quinty Trustfull

7-5-2008 @ 16:50:23 |Succes alle 3!!!zet ,m op!!!^0^