header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Column

Almeerse heren 1 op weg naar meer ?

15-4-2008
Bij Heren 1 deze week geen verrassingen. De vier ‘grote mannen’ teams, inclusief Almeerse, wonnen hun partijen met duidelijke cijfers. Daarbij behoorde dus ook de thuis overwinning van de Almeerse heren met maar liefst 6-3 op Wageningen. Per saldo kwam Almeerse met die winst echter niet op een hogere plaats op de ranglijst. Wel wordt de wedstrijd tegen de huidige koploper Groningse Studs, op 18 mei a.s. thuis, steeds interessanter. In die wedstrijd kan Almeerse namelijk toetsen of er echt sprake is van de opgaande lijn zoals die na de winterstop is ingezet en bovendien of het naar het Overgangsklasse-nivo gegroeid is.

Je mag namelijk wel aannemen dat de aanstaande promovendus Groningse Studs het nivo wel te pakken heeft dat je in de Overgangsklasse nodig hebt. De groeiende lijn bij de mannen en het gemak van de overwinningen, althans op papier en af te lezen aan de score, doet vermoeden dat het team dicht tegen dat nivo aanzit of daar hard naartoe groeit, althans, als er over een maand tenminste goed partij gegeven kan worden aan Groningse Studs. Tot die tijd volgen eerst nog de wedstrijden tegen Upward (uit), EHV(thuis) en Leusden (uit)

Voorlopig draait Almeerse goed mee in de 1e klasse D. Een geduchte tegenstander waarmee je rekening moet houden. Dat riekt naar een goed uitgangspunt en het smaakt naar meer…….(door Gerdwin Lammers)

Koen van Hamersveld

15-4-2008 @ 17:19:09 |nivo?

Gerdwin Lammers

15-4-2008 @ 17:26:12 |niveau?

Matthijs Aandewiel

15-4-2008 @ 17:40:37 |ni·veau (het; niveaus) 1 rang in een hiërarchie, stadium van ontwikkeling, trap van beschaving enz. 2 afstand van een horizontaal vlak ten opzichte van de grond of een ander vlak niveau* dus :9

Gerdwin Lammers

15-4-2008 @ 17:43:29 |ben ik eens modern is het weer niet goed :)