header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

JD1 op bezoek bij hun trainer/ coach

Nieuws afbeelding 13-4-2008 Zondag 6 april is JD1 naar de tophockeywedstrijd Amsterdam-Bloemendaal wezen kijken. De jongens wilden hun trainer/coach Valentin Verga wel eens zien spelen tegen het Bloemendaal met Wouter Jolie. Ze hadden een mooi spandoek voor hem gemaakt. Ze zagen een heel spannende wedstrijd waarbij Amsterdam in de laatste minuut toch nog met 4-3 won. De heren waren onder de indruk van het prachtige veld en natuurlijk van het spel van deze topclubs. Valentin werd flink aangemoedigd en hij vond het erg leuk dat zijn mannen naar hem kwamen kijken.

Marion de With

14-4-2008 @ 10:13:21 |Wij hebben jullie gezien en gehoord in A'dam! Top mannen!

Jesper de Rek

14-4-2008 @ 20:08:29 |Het was heel erg leuk in Amsterdam. Valentin was de allerbeste^O^ 't was een gezellig team-uitje. Bloemendaal kwam wel mooi terugL)