header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Column

Vorm Almeerse Heren 1 groeit…

8-4-2008

Twee middenmoters lieten in de poule van Heren 1 afgelopen zondag punten bij zwakkere en nog lager geplaatste tegenstanders liggen. Uiterst prettig voor de Almeerse heren die zelf met een fraaie 5-0 winst op HCM naar huis kwamen. GCHC verslikte zich namelijk in Arnhem met 4-4 wat de winst van Almere op Arnhem vorige week nog eens wat extra glans gaf. EHV pakte Deventer met 2-1 waardoor Almere nu nog steviger vierde staat en het seizoen freewheelend uit kans spelen.

Voor de eer en voor de trouwe toeschouwers zal Almeerse vast wel derde of tweede willen worden maar Ede werkte daaraan dit weekeinde niet mee. Het won in en tegen Wageningen met 4-5 hetgeen niet op een gemakkelijke wedstrijd duidt. Met de hakken over de Wageningse sloot. Ook Nijmegen, 2-3 winst bij Upward, en Groningse Studs, 2-3 winst bij Leusden, wonnen niet overtuigend. Het zou toch aardig zijn als onze gemotiveerde heren het de koplopers nog serieus lastig zouden kunnen maken.

Zondag a.s. thuis tegen Wageningen heeft Almeerse nog wat recht te zetten. De eerste wedstrijd in oktober werd door Wageningen namelijk met 2-3 gewonnen. En wie weet levert de Groningse derby GCHC-Gron.Studs nog wel een verrassing op. Niet dat het waarschijnlijk is dat GS de titel en promotie zal mislopen, maar je weet maar nooit waar een deukje in het imago toe kan leiden in de sport. Misschien wel tot een leuke uitslag voor Almeerse als de Groningese koploper op 18 mei a.s. in Almere op bezoek komt. Altijd leuk om als reuzendoder bekend te staan. Zondag echter eerst Wageningen. Zien of Almeerse de opgaande lijn vast weet te houden. Thuis om 14:30 uur. (door Gerdwin Lammers)

Peter Snijder van Wissenkerke

8-4-2008 @ 10:14:46 |De eerste wedstrijd werd in wageningen niet verlorren maar gewonnen met 3-2

Deirdre Krone

8-4-2008 @ 10:55:34 |Dat zegt ie toch ook een heel klein beetje? 2 - 3??? ;)

Gerdwin Lammers

8-4-2008 @ 13:33:08 |Typies geval van verkeerd knippen en plakken. Excuses. Peter heeft gelijk. En Deirdre ook een heel klein beetje... :)

Jens Breuring

8-4-2008 @ 16:29:01 |ALMERE JB2 staat als reuzendoder bekend. Afgelopen weekend werd er van Laren B1 gewonnen 8)