header foto header foto header foto header foto header foto
Column

Almeerse heren pakken punt bij Ede

11-3-2008

Een nuttig 2-2 gelijkspel tegen het op de derde plaats staande Ede betekende een goede start na de winterstop voor de Almeerse heren1. Omdat GCHC (5e) en Deventer (6e) beide verrassend hun wedstrijden verloren tegen ploegen uit de onderste regionen, haakte Almeerse definitief aan bij de top 4. In de top was de benauwde 1-0 overwinning van Nijmegen (2e plaats) op Arnhem (laatste plaats) opmerkelijk. Koploper Groningse Studs deed wat het moest doen. Het rolde Wageningen op met 5-1.

Komend weekend spelen de Almeerse heren tegen HCM. Op papier een wedstrijd die gewonnen moet kunnen worden alhoewel HCM (9e) afgelopen weekend in en tegen Deventer met 3-5 van de nummer zes won. Alles is mogelijk in deze poule.

Voor Almeerse is het zaak om geen punten te verliezen tegen lagere tegenstanders en voor verrassingen te zorgen tegen de top drie, later in deze competitie. En misschien kan Arnhem het komende weekeinde stunten tegen Ede. Daar zou Almere garen bij spinnen….
(door Gerdwin Lammers)

Joris Stigters

11-3-2008 @ 09:35:53 |Aankomend weekend uit bij GCHC en niet thuis HCM;)

Gerdwin Lammers

12-3-2008 @ 18:42:08 |Sorry, Gelijk heb je. Dat krijg je met al die H's en C's... Dus tegen de nummer 5 en daarom NOG belangrijker. Suc6!