header foto header foto header foto header foto header foto

Salza Party 15 maart. Aanmelden vóór 10 maart.

Nieuws afbeelding 4-3-2008
15 maart is er weer Senioren feest .  SalzaParty . We gaan Salza dansen én je krijgt zelfs  een demo én les. Ook een lekkere cocktail a la Pedioro Puttinõ en diverse overheerlijke "Salza-Hapjes". En dat allemaal voor slechts € 7,50 per persoon. Denk aan een paar goede dansschoenen en wat luchtige kleding. Het gaat een vermoeiende maar zeer leerzame avond worden vol temperament...
DJ LaRush zal u in hogere sferen brengen.
Deze avond is voor alle seniorleden of ze nou "jonge senior" zijn of " oude junior" . En... natuurlijk ook ouders van leden zijn van harte welkom.
We beginnen om 20.30 uur. Entree kosten zijn € 7,50 per persoon. Aanmelden kan via Emma. Ouders  en zij die zich om een of andere reden niet kunnen aanmelden kunnen zich via mail aanmelden bij [email protected].  Vermeld wel even of je met 1 of 2 personen komt. Hier kunnen ook eventuele vragen gesteld worden. NB: kan je de poster niet lezen..? Klik dan even op de bijlage...En.. aanmelden vóór 10 maart.
Bijlage