header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Uitnodiging ABNAMRO 3 november: Euro Hockey League Antwerpen

25-10-2007
Beste leden,
Zoals geïnteresseerden onder jullie waarschijnlijk weten vindt de eerste ronde van de Euro Hockey League plaats van 26-28 oktober op HGC, Wassenaar en van 2-4 november op Royal Antwerp, België.
In samenwerking met Recruitment van ABN AMRO organiseert het lokale Financial Center in Almere een event op zaterdag 3 november in Antwerpen.
 
Het programma zal bestaan uit een informatief gedeelte in de ochtend, waarna iedereen in de middag de wedstrijden gaat bekijken. Het event zal de hele dag in beslag nemen. Per touringcar zullen we naar België vertrekken.
Ben je in de eindfase van je studie (HBO / WO) of heb je maximaal 2 jaar werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Maak dan op informele wijze kennis met de recruiters en de business van ABN AMRO!
Als je geïnteresseerd bent, geef je dan uiterlijk 29 oktober op door een mailtje te sturen naar: [email protected]
O.v.v je naam, adres, telefoonnummer en je studieachtergrond.
Na aanmelding ontvang je een definitief programma.
Het wordt een fantastische dag en een unieke gelegenheid om bij aanwezig te zijn. Wees er snel bij, want vanwege een beperkt aantal kaarten geldt OP=OP!

Tot 3 november!

Groeten,
 
ABN AMRO
Sponsorcommissie Almeerse
 

Reacties


Gerdwin Lammers

25-10-2007 @ 13:25:48 |Voor de kaarten geldt hetzelfde als voor geld geldt; OP=OP. :) Ik zit wel in de eindfase, maar helaas niet meer van mijn studie. Leuk initiatief. Goede reis, behouden terug en veel plezier!

Klaas Loeve

25-10-2007 @ 18:10:34 |Helaas al 5x te lang alleen al bij ABN AMRO gewerkt om mee te mogen. Sluit me verder bij de wensen van Gerdwin aan.

Martijn de Graaf

25-10-2007 @ 20:54:44 |het lees meer knopje is kaduuk ;)

Reageer op het nieuws