Dames1 en Heren1 stellen zich voor!

11-9-2007

De spits is eraf! Afgelopen weekeinde heeft iedereen zijn of haar eerste officiƫle wedstrijd van het seizoen gespeeld. Komende zondag, 16 september, spelen onze Dames1 en Heren1 hun eerste thuiswedstrijd. De dames bijten de spits af om 12.45u tegen VVV en de heren spelen aansluitend om 14.45u tegen Ede. In de rust van de wedstrijd van de mannen, zullen de Dames1 en de Sponsorcommissie de leden van de Haasbeek (Travel) Business Club ontvangen. Samen wordt er dan naar het vervolg van de wedstrijd gekeken. Na afloop is het vervolgprogramma en stellen beide teams zich voor aan onze sponsoren.

Het beloofd een spannende middag te worden, want na het verlies van afgelopen week, willen alle spelers zich zeker revanceren en de dag winnend afsluiten! Kom dus vooral deze mannen en vrouwen aanmoedigen! Tot zondag!

Marjolein Koningen-Miedema

11-9-2007 @ 21:51:20 |en op de foto voor de nieuwe presentatiegids. ;)

Peter Goor

12-9-2007 @ 14:05:31 |Heren VI en VII stellen zich dan maar voor aan de bar. Ook gezellig!