Nominaties CEESAR keeper van het jaar

27-6-2007
Genomineerd zijn:

1. Isabelle Joosten
Typische Almeerse; bikkelen, bikkelen en nog eens bikkelen. Keeper bij de MB1 en heel regelmatig terug te vinden bij de Dames II. Haar inzet voor de club is een prachtig voorbeeld voor anderen.

2. Fleur Goppel
We weten niet precies hoe ze het doet met al haar activiteiten, maar voor hockey maakt zij altijd tijd. Die investering komt terug in steeds betere resultaten als keeper. Net als Isabelle vinden we bij Fleur een maximale inzet voor de club, voor andere keepers en altijd de glimlach.

3. Youri Beck
Als keeper is Youri dit jaar enorm gegroeid, dat is niet onopgemerkt gebleven: dit jaar volgde de selectie voor het Nederlands B-elftal. Stond 5 dagen per week te trainen dit jaar. Wow.

De keuze wordt uiteindelijk bepaald door de voorzitter hockeyzaken en wordt komende zaterdagavond tijdens het slothockeyfeest bekend gemaakt.