De 4 Elementen Plan B

21-6-2007 Plan B Beste deelnemers, ouders en Bordo’s, De 4 Elementen: Water, Vuur, Lucht en Aarde. Daar gaan we voor het komende weekend. Veel zaken zijn door de organisatie gepland en zullen natuurlijk uit uitgevoerd gaan worden. Dit met veel hulp van vrijwilligers. Maar ….. ook niet-vrijwilligers schijnen er zich mee te gaan bemoeien… met name Moedertje Natuur… Die wil voor de vrijdag gaan zorgen voor Lucht en Water, in de vorm van windvlagen, regen en als het even tegen zit hagel. Wij als Organisatie zitten niet te wachten op deze hulp, die ook nog eens onvoorspelbaar is. Maar.. wij hebben ons voorbereid voor het geval dat….. waarbij veiligheid voor de deelnemers ( en enig “comfort”) als uitgangspunt gehanteerd zijn. Indien mocht blijken dat het “onmogelijk” / onverantwoord is om vrijdag middag omstreeks 16.00  - 20.00 uur tenten op te zetten, dan zal het volgende plan ten uitvoer gebracht worden. · Er zullen op vrijdag middag geen tenten op gezet worden van de Bordo’s, A,B en C jeugd · Er zullen op Zaterdagochtend geen tenten opgezet worden van de D jeugd. Bordo’s en jeugd vanaf 16 jaar kunnen beide nachten slapen in de kleedkamers: daar is ruimte voor ca. 125 deelnemers… B(jonger dan 16 jaar) en C jeugd zal beide nachten thuis slapen: op beide avonden kunnen deze tussen 00.00 en 01.00 uur opgehaald worden en zij worden op zaterdag en zondag ochtend weer verwacht tussen 07.15 en 07.45 voor het ontbijt. D jeugd zal de nacht van zaterdag op zondag ook thuis doorbrengen. Die kunnen zaterdagavond tussen 23.00 en 23.45 uur opgehaald worden. De aankomst tijd op de zaterdag zal hierdoor later worden en wel tussen 07.15 en 07.45 uur. Indien er deelnemers zijn die op de vrijdag /zaterdag avond om redenen eerder naar huis willen, dan zullen wij de betreffende ouders tijdig bellen. Helaas is het onmogelijk om alle deelnemers en Bordo’s , ruim 450 personen) in het clubhuis te laten slapen, omdat het horeca deel in gebruik is. Indien wij genoodzaakt zijn om het bovenstaande te moeten gaan uitvoeren, dan zullen wij u via mail en website u hiervan vrijdag 22 juni voor 10.00 uur op de hoogte stellen. Houdt mail én website dus in de gaten… Wij realiseren ons terdege dat het bovenstaande voor veel deelnemers een teleurstelling kan zijn en dat dit de plannen van de ouders voor het weekend in de war kunnen sturen. Echter bij ons staat het belang voor de deelnemers voorop. Tevens maken wij van deze gelegenheid gebruik alle ouders uit te nodigen om op zondag 24 juni, om vanaf 15.00 uur tot ca. 16.30 uur, aanwezig te zijn bij de afsluiting van de 4 Elementen. Wij gaan er vanuit dat Moeder Natuur voor het  derde element, Vuur in de vorm van warmte van zon, zal zorgen….. Het Team ( in willekeurige volgorde): Quirino de Ruijter Martin Bosman Jos Ochsendorf Karin Braunius Riekje ter Reegen Boudewijn Hoeneveld En veel.... erg veel vrijwilligers...!!!