Persbericht m.b.t. nieuwe leverancier kleding

15-7-2005 Intersport Bijvoet investeert in jeugdopleiding Almeerse hockeyclub

De Almeerse heeft met Intersport Bijvoet een nieuwe partner gevonden. Intersport Bijvoet wordt behalve de nieuwe leverancier van de clubkleding ook een belangrijke sponsor voor de Almeerse. Naast een investering in algemene hockeymaterialen worden Heren 1 en Dames 1 volgend jaar gesponsord met schoenen en sticks.

Het bijzondere in de gesloten overeenkomst schuilt wel in de bereidheid om via materialen te investeren in de jeugdopleiding van de hockeyclub. Alle jeugdtrainers (leden van de club) krijgen volgend jaar een trainingsjas en 75% korting op de aanschaf van hun stick.

Het bestuur van de Almeerse hockeyclub is zeer tevreden met de gesloten overeenkomst. “Nadat onze vorige leverancier stopte, zijn wij naarstig op zoek gegaan naar een andere. Na een reeks gesprekken met diverse leveranciers zijn we uiteindelijk in Almere uitgekomen bij Intersport. ”, aldus Mario Damen vanuit Italië. “Wat we vooral enorm waarderen, is de bereidheid om in onze jeugdtrainers te investeren. Deze oudere jeugdleden van de club, stoppen erg veel tijd in de vereniging door jongere jeugdleden te trainen. Naast de eigen trainingen volgen ze dan ook nog regelmatig een opleidingsavond. Wij zijn blij dat we hen nu op deze wijze iets kunnen bieden.”

Hans van der Pouw van Intersport Bijvoet onderkent dit fenomeen. “Meestal gaat alle aandacht uit naar de eerste teams en worden deze jeugdleden, die superactief zijn vaak vergeten. Ik ben blij met de overeenkomst, die we ook konden sluiten dankzij de leveranciers TK en Gryphon.” De Almeerse hockeyclub heeft ruim vijftig jeugdtrainers. De clubkleding is vanaf half augustus verkrijgbaar bij Intersport Bijvoet in de Bottelaarspassage.