header foto header foto header foto header foto header foto

Vul het Gat!

Nieuws afbeelding 28-11-2022 Het laatste veldhockey weekend van 2022 staat voor de deur en wat hebben we weer de afgelopen weekenden genoten van al het publiek langs de velden en op het balkon.

De afgelopen twee jaar zijn pittig geweest voor het verenigingsleven. Daarom zijn we blij dat we weer volledig open zijn, mooie evenementen kunnen organiseren en onze teams kunnen aanmoedigen. Jullie steun hebben we in deze moeilijke tijd zeker opgemerkt en daarom hebben wij een mooie actie in het leven geroepen die mooi past bij ons onze club.

Vul het Gat
Je kent ze wel alle bekerhouders op de reling van de balkons die mooi uitkijken op veld 2 en veld 3. Je kan nu zo'n gat kopen. Ja echt, jouw eigen gat, met jouw eigen naambordje eronder (we garanderen niet de staanplaats tijdens de wedstrijd ;))

Koop nu jou gat door het online formulier in te vullen of scan de QR code!

Voor €50,-  per jaar is het gat van jou. Het is jaarlijks opzegbaar en we hebben 340 gaten te vullen. Opgelet: OP = OP en de aanvragen/reserveringen worden in volgorde behandeld (first comes, first serves). De verkoop sluit zondag 18 december 2022 Daarna zal contact met je worden opgenomen voor de betaling.

Vragen? Mail dan naar [email protected]