header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

We zijn op zoek naar…

Nieuws afbeelding 2-11-2022

…leden voor onze enthousiaste sponsorcommissie!

Iedereen die wil helpen om onze prachtige vereniging verder te brengen, vragen we om te reageren. We hebben drie vrijwilligers nodig met verschillende talenten:

 

  • Talent voor het organiseren van kledingsponsoring
    Je taak is om vanaf de eerste aanvraag van een mogelijke sponsor tot het afleveren van de kleding aan het betreffende team te organiseren. Je werkt daarin uiteraard samen met onze partner The Hockey Centre
  • Creatief talent
    We zoeken iemand die het leuk vindt om op creatieve wijze initiatieven te bedenken, uit te werken en te realiseren om meer geld voor de club binnen te brengen. Het gaat dan met name om initiatieven buiten de reguliere sponsoring om.
  • Een netwerktalent
    Je vindt het leuk om te netwerken en in dat netwerk zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Dat hoeft niet meteen groots en meeslepend te zijn. Denk bijvoorbeeld aan reclameborden voor op de velden.

Hoeveel tijd kost dat dan?
Dat is altijd lastig te zeggen, maar voor de drie functies kan je uitgaan van een gemiddelde van tussen de 3 en de 4 uur per week. Een deel van die tijd kun je helemaal zelf indelen en een deel van die tijd overleg je met je collega’s van de commissie. 

Waar stap ik in?
Je stapt in een leuk, jong en enthousiast team met een groot hart voor de club. En je stapt in een commissie die zichtbaar en tastbaar resultaat heeft van haar werk.

Kan je niet wachten om meer te weten? Mail naar [email protected]