header foto header foto header foto header foto header foto

We doen weer mee aan de Grote Clubactie!

Nieuws afbeelding 20-9-2022

Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Ook dit jaar doet de Almeerse weer mee. Vorig jaar hebben we samen een heel mooi resultaat gehaald voor onze club en dat willen we natuurlijk dit jaar weer. Dit kan alleen met jullie inzet en steun en we hopen dat jullie weer veel loten gaan (ver)kopen.

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar de Almeerse.

Weet jij een leuk bestedingsdoel?
We zoeken voor dit jaar nog een leuk concreet bestedingsdoel. Dus heb je leuke ideeën laat het ons weten, in een reactie op dit bericht. Denk bijvoorbeeld aan specifieke trainingsmaterialen als mini-doeltjes of een watertappunt buiten voor het vullen van bidons. We horen het graag.

Verkopers winnen gave prijzen
Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje, via een QR-code of link loten gaan verkopen. Jouw hulp als verkoper is ons zeker wat waard en daarom hebben we voor het team wat de meeste loten verkoopt en voor de beste verkopers weer gave prijzen beschikbaar gesteld.

• Het team wat de meeste loten weet te verkopen wint een uur skiën, aangeboden door Ski-Mere;
  • De drie bestverkopende teams krijgen een hockey clinic van de Dames 1 of Heren 1;
  • Uiteraard zijn er ook prijzen voor de beste verkopers:
    1e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 100,-
    2e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 50,-
    3e prijs : Indian Maharadja vest
    4e prijs : Indian Maharadja vest
    5e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 25,-
  • Alle verkopers die 25 loten of meer verkopen krijgen een medaille en twee consumptiebonnen.