header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdtafelteam is op zoek naar versterking

Nieuws afbeelding 4-9-2022

Vind jij het leuk om voor de gasten van de Almeerse het aanspreekpunt te zijn dan is de wedstrijdtafel iets voor jou.

Het is vanaf nu weer mogelijk om je in te plannen voor diensten aan de wedstrijdtafel.

Wil je zeker weten dat je de borg terug kunt verdienen met diensten bij de wedstrijdtafel meld je dan aan via [email protected].

Per periode kun je dan vooraf aangeven wanneer je beschikbaar bent voor de wedstrijdtafel en wordt je voldoende ingepland om je borg terug te verdienen. De diensten zijn van 08:00 – 11:30, 11:15 – 14:45, 14:30 tot eind van de speeldag. We zijn zeker ook op zoek naar vrijwilligers die de laatste shift willen draaien. We hopen je in onze vaste groep te kunnen verwelkomen.