header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Slotdag op de Almeerse: die wil je niet missen!

Nieuws afbeelding 1-6-2022

Hoe kun je een hockeyseizoen het beste afsluiten? Natuurlijk met een geweldige slotdag op onze club! Op zaterdag 25 juni gaan we gezellig met elkaar een potje hockeyen, huldigen we onze kampioenen en eindigen we de dag met een spetterend feest. 

Voor de Jongste Jeugd is er een middagprogramma met training, spellen en natuurlijk ouder-kind wedstrijden. Dé kans om het tegen je zoon of dochter op te nemen. En kids, voor jullie de kans om je ouders te laten zien hoe je moet hockeyen.

Ook voor de ABCD teams is het mogelijk om ouder-kind wedstrijden te spelen. Wil je dit als team, neem dan contact op met je LCO van je lijn, dan reserveren we een veld voor je. Zo ziet de dag eruit:

 

  • 14.00 - 17. 00 uur: Start programma Jongste Jeugd
  • Vanaf 17.00 uur: Huldiging alle teams die kampioen zijn geworden
  • Vanaf 18.00 uur: Start van de vrijwilligersborrel
  • Om 19.00 uur: Uitreiking van de Ceesars. Prijsuitreiking voor team van het jaar, talent van het jaar, vrijwilliger van het jaar en onthullen we wie afgelopen seizoen het boegbeeld van de club was.

 

Daarna is het tijd om deze dag af te sluiten met een geweldig Almeers eindfeest voor jong als oud. Deze dag wil je echt niet missen. Dus zet 25 juni in je agenda en kom gezellig hockeyen en feest vieren op de club.

Tot 25 juni!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws