header foto header foto header foto header foto header foto

André Morees nieuwe coach Dames 1

Nieuws afbeelding 26-5-2022

Na een mooie zondag waarin we Dames 1 hebben gehuldigd met hun kampioenschap in de Overgangsklasse, hebben we weer heel goed nieuws. Met ingang van het nieuwe seizoen is André Morees de nieuwe trainer en coach van Dames 1.

André Morees (45) is een bekende naam in de hockeywereld. Hij heeft twaalf jaar gehockeyd voor hockeyclub Bloemendaal waar hij keeper is geweest bij Heren 1.Na zijn actieve hockey carrière is hij begonnen als Technisch Directeur bij de Leidsche en Oegstgeester Hockey Club (LOHC) en was hij trainer/coach van Heren 1.

Daarna keerde André terug naar Bloemendaal, waar hij drie seizoenen samen met Teun de Nooijer, Dames 1 heeft begeleid. De afgelopen drie seizoenen was André trainer/coach van Rood-Wit Dames 1 en is hij op dit moment verantwoordelijk voor Tophockey Jeugd bij de Gooische hockeyclub.

André: "Ik heb heel veel zin om met iedereen te gaan samenwerken, zodat we met de Almeerse een mooie stap voorwaarts kunnen maken.”

Wij zijn erg blij met de aanstelling van André Morees. Met zijn jarenlange ervaring is hij de geschikte man om van Dames 1 een stabiele ploeg in de Promotieklasse te maken.

Welkom op de Almeerse André. We wensen je heel veel succes!

Ruben den Ouden
Bestuurslid Tophockey

Jelle Struik

26-5-2022 @ 21:27:43 |welkom André!!!

Guus Kuster

28-5-2022 @ 10:20:44 |goede keus.