header foto header foto header foto header foto header foto

HGW

Het Grote Weekend komt er aan: 15e editie

Nieuws afbeelding 8-4-2022
#HGW komt er aan
Na een jaar zonder is het eindelijk weer tijd voor een nieuw HGW, editie 15! Wil je niks missen in de voorbereidingen volg het HGW dan via Instagram

Van vrijdag 8 juli (15.00 uur) tot zondag 10 juli (17.00 uur)

Almeerse Hockey Club

A,B,C,D-jeugd van de Almeerse Hockey Club
Para-leden van de Almeerse Hockey Club (aanmelding via de teambegeleider)

Let op! Vanwege de gecancelde editie in 2021 krijgen de leden die in het seizoen 2020-2021 junior lid waren, ook de mogelijkheid om als deelnemer mee te doen.

Aantal deelnemers
Er kunnen maximaal 440 leden deelnemen aan Het Grote Weekend. VOL = VOL.

Aanmelding open
Maandag 11 april ca. 16.00 uur. Inschrijven gaat via www.almeerse.nl/HGW

De inschrijving sluit op vrijdag 15 april 16.00 uur. Als we eerder op de 440 deelnemers zitten, dan komt er een wachtlijst. Verdere details staan in het aanmeldformulier. Let op! Na invullen kun je geen gegevens meer veranderen!

D-jeugd en Para leden € 125,00 (p.p.)
A, B en C jeugd betalen € 145,00 (p.p.)

Betaling
Betaling van de eigen bijdrage voor Het Grote Weekend kan uitsluitend plaatsvinden middels automatische incasso. De incasso zal plaatsvinden op vrijdag 29 april.
Ten behoeve van de incasso worden jullie verzocht in het aanmeldingsformulier de juiste IBAN / bankgegevens te vermelden.
Deelnemers waarvan wij de bijdrage niet tijdig hebben/ kunnen ontvangen/ incasseren worden uitgesloten van deelname aan Het Grote Weekend. En de Feestregels van de Almeerse zijn van toepassing.

Belangrijke zaken
  • Tussentijds of vroegtijdig weg gaan is niet mogelijk. Houdt hier echt rekening mee bij je aanmelding.
  • De A,B,C-jeugd wordt verwacht op vrijdag 8 juli tussen 15.00 en 18.00 uur.
  • De D-jeugd en Para-leden worden verwacht op zaterdagmorgen 9 juli tussen 06.30 en 07.30 uur.
  • Er wordt geslapen in zelf mee gebrachte tenten (ivm de vergunning mogen er maximaal 4 personen per tent).
  • Al het eten en drinken tijdens de maaltijden gedurende deze dagen is verrekend in de deelname kosten.
Achtergrond informatie voor nieuwe deelnemers en ouders
De Almeerse heeft ruim 1.200 leden, ruim 1.000 meer toen we in 1994 het eerste weekend van deze soort begonnen: Het Regenboog Weekend. De doelstelling is om de jeugdleden, jong en oud, elkaar goed te laten leren kennen. Dat doen we o.a. door van alle deelnemers teams te maken van verschillende leeftijden. Deze teams, onder leiding van de Bordo’s, strijden gedurende dit weekend om de hoogste eer. De Bordo’s zijn veelal senior leden, zij hebben het team het hele weekend onder hun hoede hebben. Inmiddels is het zo dat vele Bordo’s ook als deelnemer aan eerdere weekenden hebben deelgenomen.

Gedurende Het Weekend wordt er gehockeyd, worden er spellen gedaan en wordt er gefeest... Slapen doen we een andere keer!

Hockey, spel en ontspanning zijn dan ook de drie ingrediënten van deze weekenden, die we beslist niet zonder vrijwilligers kunnen uitvoeren. Per weekend zijn er zeker meer dan 150 vrijwilligers (ouders en senior leden) actief. Het hele weekend staat onder leiding van Het HGW Team. Met deze mix leren de jeugd en de ouders elkaar goed kennen en bouwen we aan liefde voor de club. Tijdens dit weekend zijn de Feestregels van de Almeerse van toepassing.

Dit weekend wil je niet missen!!

Wil je meer informatie of je direct aanmelden als vrijwilliger? Stuur je mail naar: [email protected]

Namens Het HGW Team:
Arnout Gelsing