header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Hulp gezocht!

Nieuws afbeelding 22-3-2022
Stap in en doe mee!

Met een hele grote groep vrijwilligers en betaalde krachten proberen we elke dag, elke week, elke maand en ieder seizoen aan een club te bouwen waar iedereen zich prettig voelt, waar het gezellig is en waar het ‘gewoon’ goed geregeld is. Dat is veel werk, maar ook mooi werk; het doet ertoe. Of dat nou gaat om het bijvullen van de EHBO kist, het doen van onderhoud aan het clubhuis, het organiseren van evenementen, het coachen en begeleiden van teams of het enthousiast maken van sponsoren. Het is zomaar een greep uit de werkzaamheden die ertoe leiden dat we een club zijn waar we trots op zijn en waar iedereen zich thuis voelt. 

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; We doen dit samen.
Hieronder staan een aantal concrete ‘vacatures’. Iedereen die daar een bijdrage aan kan en wil leveren; laat van je horen!
En ook als je denkt; mijn vacature staat er niet bij; neem contact op met Jelle Struik via [email protected] en kijk of en hoe je kan helpen.

Alvast bedankt!


Vacatures 2022


Sponsorwervers 
We zoeken mensen die het leuk vinden om sponsoren te zoeken. Mee te denken over welke bedrijven te mailen of bellen. Ervaring is geen vereiste, als je het leuk vindt om te doen, wil leren, wees welkom om te reageren. 
Campagne-’trekkers’. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om een club-campagne te trekken van A tot Z. Neem als voorbeeld de Grote Clubactie, van aanmelden tot afronding wordt dat gerealiseerd door 3 betrokken vaders. We hebben nog een paar leuke initiatieven op de plank waarvoor we mankracht nodig hebben!
We zoeken vrijwilligers die de club weer wat meer sjeu willen geven, zowel gezelligheid door de weeks, bijvoorbeeld door aankleding van het clubhuis, events, etc, als in de standaardweekenden of Super Sundays. 
Business-club 
We zijn op zoek naar een of meer vrijwilligers die het leuk vinden om de businessclub nieuw leven in te blazen. Van sponsoren uitnodigen, host zijn, tot het gezellig maken en dingen organiseren voor sponsoren en businessclubmembers!
Mensen die de Vrienden van de Almeerse nieuw leven in willen blazen. 
Communicatiecommissie 
Mensen die het leuk vinden om stukjes te schrijven voor de site en de app, misschien wel nieuwsbrieven willen maken om de leden zo goed mogelijk te informeren over wat er reilt en zeilt op de vereniging
Beeldbank
We zijn op zoek naar mensen die de beeldbank willen vullen, of fotos willen maken voor de beeldbank. Voor de socials, site etc zijn wij altijd op zoek naar goede fotos die we mogen gebruiken. Ook hebben we dit nodig voor de site, flyers, etc. We zijn op zoek naar mensen die dit willen samenstellen, of fotos hiervoor willen maken. 
Hockeykamp-organisatie
We zijn op zoek naar mensen die willen helpen bij het organiseren van hockeykampen, al dan niet met een externe partij. Gaat om de coördinatie, organisatie en/of aanwezigheid op de dag/dagen
Kledingcommissie
We zijn op zoek naar mensen die mee willen denken in de realisatie van clubkleding in de breedste zin van het woord. Denk aan sponsorpakken, maar ook aan clubtruien en merchandise. 
Borden en vlaggenbeheerders
We zijn op zoek naar een of meerdere personen die de coördinatie op zich nemen van de (plaatsing van de) vlaggen en borden/doeken rondom de velden. Die zorgen voor vervanging als het nodig is en ervoor zorgen dat de borden, doeken en vlaggen er netjes bij staan. Een stukje representatie van de club!
Klus- en Hand en span-team
We zijn op zoek naar handige klussers of aanpakkers, die het kleinere klussen kunnen oppakken, maar ook kunnen helpen met opruimen, uitzoeken, schoonmaken etc.

Staat datgene waarvan jij denkt, 'dat wil ik doen!' hier niet bij? Gewoon reageren, we zijn blij met hulp op alle fronten!