header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Oproep: Trainers/coaches gezocht!

Nieuws afbeelding 11-3-2022

Bij een grote club als de Almeerse is het elk seizoen weer een uitdaging om voor alle teams de juiste begeleiding te vinden. Daarom zijn we nu al op zoek naar spelers en ouders die volgend seizoen een team willen trainen of coachen, zodat alle teams straks weer voorzien zijn van een enthousiast begeleidingsteam. Want trainers en coaches zijn een must voor elk team.

Waar zijn we naar op zoek?
Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar trainers en coaches om al onze enthousiaste leden te begeleiden. Dit kunnen ouders van jeugdleden zijn, of hockeyjeugd ouder dan 15 jaar. We zoeken voor alle teams ondersteuning: van breedte tot top en van jongste jeugd tot veteranen. 

Sportervaring en enige hockey-affiniteit is voldoende. Door op een enthousiaste manier aan de slag te gaan met een groep, kom je een heel eind. Denk ook aan de mogelijkheid om de training of het coachen samen met iemand anders te doen; als duo-functie. Bijvoorbeeld om de week, of de één is trainer en de ander coach.

Selectieteams
Voor enkele selectieteams zijn we voor volgend seizoen ook nog op zoek naar trainer/coaches. Hiervoor zoeken we trainer/coaches met ervaring. Als jij graag een selectieteams wilt opleiden volgend seizoen, dan kun je je ook aanmelden.

Meld je nu aan!
Vind jij het leuk om:

  • met een team aan de slag te gaan?
  • trainingen te geven en/of wedstrijden te coachen?
  • jouw enthousiasme en/of kennis op spelers over te brengen?
  • je eigen kwaliteiten als trainer/coach te ontdekken en ontwikkelen? 

Meld je aan via dit formulier.

Heb je vragen of wil je meer weten? Ook dit kun je kwijt in het opmerkingenveld in dit formulier.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws