header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Winterprogramma jeugd teams

Nieuws afbeelding 7-1-2022

Goed nieuws! Vanaf dinsdag 11 januari mag de jeugd op het veld trainen tot 20.00 uur.

Op vrijdag 14 januari is de volgende persconferentie, waarin we hopen te horen of we het zaalseizoen nog mogen afmaken. Zo niet, dan hebben we een mooi alternatief bedacht.
Alle teams gaan weer trainen op het veld. De selectieteams trainen 2x per week, de breedte ABCD traint 1x per week als team. De Jongste Jeugd (EF) gaat een keer per week trainen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Met het oog op het voorkomen van blessures bieden we de breedteteams van de AB jeugd een uur kracht/conditie aan. Voor de CD jeugd bieden we een uur coördinatie/conditie aan. Voor de toplijn valt dit binnen de reguliere trainingen. Na een paar weken niets doen, is het belangrijk om aan je fitheid te werken en niets is leuker om dat met elkaar te doen. Wil je hier aan meedoen? Geef je dan vóór 10 januari op bij je LCO, zodat we weten hoeveel spelers we kunnen verwachten.

 

Vergoeding winterprogramma
De zaalcontributie wordt nog niet geïnd, want zoals je eerder hebt kunnen lezen op onze site wordt aan het einde van de zaalperiode de kosten per team berekend en dan gefactureerd. Het winterprogramma organiseren we extra om toch binnen de coronamaatregelen te kunnen hockeyen. Van de bijdragen voor dit winterprogramma betalen we de vergoedingen aan onze trainers. We vragen voor het extra winterprogramma een bijdrage van 20 euro aan spelers van breedteteams en 30 euro voor spelers van de selectieteams. Aanmelden doe je vóór 10 januari via Evenementen in de app.

 

Extra: specialistentraining
Daarnaast bieden we aan spelers uit de breedteteams ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor specialistentraining van 1 uur per week, 5 weken lang. De onderwerpen waar je op kunt inschrijven zijn: slagtraining en één-op-één (aanvallen en verdedigen). Wil je deelnemen aan specialistentraining, geef je dan op via je LCO. Voor deze specialistentraining vragen we een bijdrage van 25 euro (voor 5 weken).

 

Na de persconferentie van 14 januari kijken we wat de mogelijkheden zijn voor de zaal of het veld en eventuele oefenwedstrijden onderling of tegen andere clubs. Het lijkt ons verstandig om eerst te beginnen met trainingen.

 

Aanmelden doe je zo!

 

  • Open de Almeerse Hockeyclub app
  • Kies voor de tab ‘meer’ en kies vervolgens voor Evenementen
  • Klik op de groene button aanmelden en 
  • Klik vervolgens op ‘opslaan en aanmelden’.

 

Belangrijk voor ouders: log in met het account van je kind.

 

Let op: aanmelden kan tot maandag 10 januari.

Reacties


Boudewijn Hoeneveld

8-1-2022 @ 10:56:48 |Mooi en leuk..!

Reageer op het nieuws