header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Strengere Corona maatregelen

Nieuws afbeelding 18-12-2021
Beste leden en ouders, 

Helaas heeft het kabinet vanavond besloten dat Nederland weer in een harde lockdown gaat. Wat betreft de sport gelden de volgende maatregelen:
Alle binnensportlocaties zijn dicht;
Buitensportlocaties blijven geopend voor alle leeftijden tussen 05.00 en 17.00 uur;
Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand;
Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club.

Wat betekent dit voor ons?
Vanaf zondag 19 december vanaf 05:00 uur worden er geen zaalwedstrijden gespeeld en kan er ook niet meer in de zaal worden getraind. We hebben tijdens de persconferentie gehoord dat er mogelijkheden zijn om buiten te sporten, maar we wachten daarvoor de communicatie van de KNHB, NOC NSF en de gemeente af. Tot die tijd zijn vanaf zondag 19 december 05:00 uur de veldtrainingen afgelast. 
Op dinsdag 21 december staat er een clinic voor onze Jongste Jeugd en D-jeugd op onze velden gepland. Deze gaat gewoon door

Voor Heren 1 en Dames 1 is een uitzondering gemaakt. Zij vallen onder de topsport en voor hun zullen de trainingen en wedstrijden gewoon doorgaan. 

Natuurlijk zullen er veel vragen zijn over de zaalcompetitie, trainingen, contributie etc. Via berichtgeving op onze website en via onze app proberen we iedereen zo goed mogelijk te informeren. Houd deze kanalen dan ook goed in de gaten.

We begrijpen dat de teleurstelling van deze maatregelen, net nu we van start zijn gegaan met de zaalcompetitie, enorm groot is. Maar juist nu is het belangrijk om met elkaar te kijken naar wat er nog wel mogelijk is. Samen staan we sterk!

Blijf gezond en pas goed op elkaar.


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws