header foto header foto header foto header foto header foto

Clubtruien afhalen in jouw wijk!

Nieuws afbeelding 6-12-2021

De clubtruien zijn binnen! Dus heb jij een clubtrui besteld? Lees hier hoe deze jou kant op kan komen!

Omdat het clubhuis dicht is, hebben we het leveren van de truien als volgt georganiseerd.

1. De teambestellingen zijn al uitgedeeld.

2. Alle andere truien kunnen worden opgehaald op een

locatie in de buurt. Er zijn uitdeelposten in:

Almere Haven

Almere Stad

Almere Buiten

Almere Hout (Nobelhorst)

Iedereen die een trui heeft besteld wordt deze week gebeld om een afhaalafspraak te maken.

Ben je vrijdag 10 december nog niet gebeld, bel dan 06-31916258 (Natasja Burdorf) om een afspraak te maken.

Heb je je trui binnen? Deel een foto van jezelf in deze mooie nieuwe trui met ons! (bijvoorbeeld door te appen naar bovenstaand nummer, of ons te taggen in jouw Social media-bericht!

Vergeten te bestellen en wil je ook zo'n trui? We bieden deze drie keer per seizoen aan. Voor de start van de tweede helft van het veldseizoen kan je nog clubtruien bestellen tot 1 februari. We leveren de truien dan uiterlijk begin maart.