header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Update Corona en Zaalcompetitie

Nieuws afbeelding 29-11-2021
Beste leden en ouders,

We hebben naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag overleg gehad met de KNHB, de hockey-organisatie en met de gemeente. Duidelijk is dat de beperkte zaalcapaciteit in combinatie met de 17.00 uur grens ons stevig beperkt in het organiseren van trainingen. We weten ook dat er vanuit verschillende sportbonden een beroep wordt gedaan op de politiek om de 17.00 uur grens op te rekken.

Onderstaand zijn de gevolgen voor onze vereniging opgesomd.

Competities gaan door
Vooralsnog gaat de zaalcompetitie door. Deze start aankomend weekend en deze wedstrijden worden gewoon gespeeld. Het kan zijn dat tijden en/of locaties wijzigen. Hou dat goed in de gaten.

Trainingen deze week
Voor deze week hebben we ervoor gekozen om de teams die het kunnen halen om tussen 16.00 en 17.00 uur te trainen in te plannen. Over het algemeen zijn dat de jongere jeugdteams. Het aangepaste schema staat op de site.
Omdat we niet weten of er nog andere besluiten worden genomen, kijken we in de loop van deze week naar de rest van de periode tot aan de kerstvakantie.

Zalen en Corona
Voor alle zalen geldt dat er vanaf 18 jaar een Corona Toegangsbewijs nodig is om de zaal binnen te mogen. Veel zalen verbieden publiek (ook rijouders). Houdt u daar alstublieft rekening mee wanneer u rij ouder bent en stem rijschema’s goed onderling af binnen het team.

Tot slot
Hoewel we druk bezig zijn met het zoeken naar mogelijkheden en zaalcapaciteit voor de aankomende periode, bekijken we de situatie ook stap voor stap. Dat betekent dat we ook stap voor stap communiceren. Hou daarom de site en de app in de gaten voor de updates.

Namens het bestuur,

Dirk Jan Jonker