header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Inschrijving CTB terrein dienst open!!! Mogen rij-ouders het terrein op?

Nieuws afbeelding 18-11-2021

 

Dit weekend staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma. Zo speelt MD3 tegen Eemvallei voor de tweede plaats, JD1 neemt het op tegen de koploper SCHC en M8E3 speelt de ‘polderderby’ tegen Lelystad.

Helaas moeten we het ook dit weekend nog zonder publiek doen. Dat is niet leuk maar hopelijk van niet te lange duur. Nog even de belangrijkste regels op een rijtje:

Alleen spelers, begeleiders, scheidsrechters en voor de wedstrijden zgn functionele vrijwilligers mogen het terrein op. Als deze groep het clubhuis wil betreden moet er ook een CTB check uitgevoerd worden.Hou zoveel mogelijk meter afstand en bij klachten of een besmetting blijf je thuis. Meer informatie over de huidige regels vind je hier

We krijgen veel vragen over rijouders, daarover het volgende:

Rijouders vallen onder de functioneel aanwezige vrijwilliger en mogen het complex op. Almeerse hanteert voor bezoekende teams een maximum van 5 rijouders per team. Als je uit speelt kijk dan goed op de website van de club, die je bezoekt, naar de geldende regels. Die kunnen per club verschillen. Als je thuis speelt heb je natuurlijk geen rijouders nodig en mag dus alleen de begeleiding naar binnen.

Omdat er geen publiek aanwezig mag zijn roepen we de begeleiders op zoveel mogelijk foto’s te maken van hun wedstrijd en die met de tag @Almeersehockeyclub te plaatsen op Facebook en/of instagram. Op die manier kan iedereen toch wat van de wedstrijd zien.

Wij zoeken nog vrijwilligers die komend weekend bij de poort willen staan en op CTB willen controleren. 3 van deze diensten is genoeg voor teruggave van de vrijwilligersborg. Je kan je inschrijven achter de login bij menu ‘club’ en dan ‘diensten’ of in de app via ‘meer’ en dan ‘plan uw dienst’. Dan kies je voor terreindienst. Alle ingedeelde vrijwilligers krijgen een instructie toegestuurd.

Mocht je vragen hebben stel ze gerust in een reactie onder dit bericht of mail naar [email protected]


 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws