header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Bestel nu je clubtrui

Nieuws afbeelding 6-11-2021
Bestel nu je nieuwe clubtrui met klassiek design! 

De eerste lichting was een succes! Ben jij nog niet in de gelegenheid geweest om een trui te bestellen, maar wil je het wel graag? Dat kan!
De nieuwe deadline is 15 december.  (levering in januari)
De clubtrui is verkrijgbaar in de kleuren van de club. Wit, bordeaux en navy. Als sweater (€ 27,50) en als hoodie (€ 29,95)


Wil jij ook de nieuwe Almeerse Clubtrui? De sweater of hoodie met simpel en klassiek design. Truien waar 'we' tientallen jaren geleden al in speelden, maar dan in een modern jasje! Voor een nieuwe generatie 'kinderen van de club'; van leden, voor leden. 

De Almeerse Hockey Club, een familieclub met ambitie. Vroeger en nu. Daar staat deze trui voor! 

De clubtrui is verkrijgbaar in de kleuren van de club. Wit, bordeaux en navy. Als sweater (€ 27,50) en als hoodie (€ 29,95).  

De trui is vanaf nu te bestellen via de website van onze retailpartner The Hockey Centre en elke trui levert een bijdrage op voor de Almeerse. Ook is het mogelijk om je naam achterop te laten drukken tegen een kleine meerprijs (zie voor details de website). Levering is de tweede week van januari.  

We zullen de trui een paar keer per jaar aanbieden, maar omdat we hem collectief bestellen (om de prijs zo laag mogelijk te houden) zijn er deadlines per levering. De eerstvolgende deadline is 15 december. Bestellingen die voor die tijd zijn gedaan zullen geleverd worden via de Almeerse. 

Dus wil jij ook zo'n mooie nieuwe clubtrui? Bestel hem nu! 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws