Nieuw Corona protocol: lees het even door voor je start

Nieuws afbeelding 1-3-2021 Vandaag begint officieel het veldseizoen weer en vanaf 3 maart mogen ook de leden tot en met 26 jaar weer "gewoon" trainen en onderlinge potjes spelen! Voor de senioren die nog niet "gewoon" mogen hockeyen wordt druk gewerkt aan mogelijkheden om in 2-tallen te trainen (voor wie zich daarvoor heeft opgegeven).

Fijn dat we weer meer mogen, maar we hebben ons nog steeds wel te houden aan (een hoop) Corona maatregelen. Om dit weer op te frissen hebben we alles opnieuw onder elkaar gezet in een nieuwe versie van het Corona Protocol. Hiermee komen alle eerdere versies van het Corona Protocol van de Almeerse te vervallen.

Belangrijkste punten voor nu:
- Ben je op vakantie geweest en geldt er een quarantaineverplichting? Houd je daar dan aan! Kom pas trainen na de quarantaine (of een negatieve test, afgenomen na 5 dagen). Geldt ook voor kinderen.
- Kom niet trainen als je je niet lekker voelt of verkouden bent, ook onder de 12
- Houd buiten het veld afstand (18+)
- Draag in het clubhuis een mondkapje (ook als je naar het toilet gaat)
- Heb je Corona? Meld het aan trainer, LCO en team

Heb je vragen over dit protocol: mail dan naar [email protected]

We gaan ervan uit dat iedereen zich aan alle maatregelen houd. Alleen dan kunnen we blijven hockeyen de komende maanden!

Veel plezier!

Bijlage