header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vriendelijk verzoek

Nieuws afbeelding 22-2-2021

Afgelopen zaterdag was het heerlijk hockeyweer en een prima gelegenheid om vanaf het fietspad de teams aan te moedigen en de wedstrijden te volgen. Dat hebben vele belangstellenden dan ook gedaan. En doordat velen dat deden is er ook gelegenheid ontstaan om weer eens bij te praten met andere ouders en bekenden. Zeker ook omdat dat - om begrijpelijke redenen- al een tijd niet kon. Alle begrip daarvoor uiteraard.

Tegelijkertijd zijn het aparte tijden. Tijden met regels en maatregelen waar we ons allemaal aan te houden hebben. Het gaat dan om een verbod op samenscholing en het in acht nemen van anderhalve meter afstand.

Hoewel de fietspaden langs onze velden niet ons terrein zijn, zijn wij als bestuur het eerste aanspreekpunt voor de handhavers van die maatregelen. Dat is dan ook gebeurd. Hockey is tenslotte de reden van de drukte op het fietspad.

We willen daarom als bestuur een vriendelijk verzoek doen. Als je tijdens het brengen en halen van je kind eventjes blijft kijken, let dan goed op. Houd anderhalve meter afstand, en voorkom groepsvorming. De sancties voor de club en onze leden kunnen best verstrekkend zijn. Als we allemaal opletten hoeft dat niet zover te komen.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking!

Namens het bestuur,

Dirk Jan Jonker

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Countdown