header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Corona Update: Besluiten KNHB + effecten voor senioren

7-11-2020 Door de aangescherpte maatregelen ligt de competitie al een aantal weken stil. De verwachting is dat er tot medio december geen competitie gespeeld kan worden. De KNHB heeft daarom nu ook het zaalhockey voor dit seizoen afgelast. Ook de aangekondigde midwinter is geschrapt.

Mocht er vanaf januari weer competitie gespeeld mogen worden, dan zullen de gemiste competitie wedstrijden worden ingehaald. Maar het is onzeker hoe de winterperiode er qua hockey uit ziet.

Op dit moment is de technische commissie een plan aan het maken om de wintermaanden te vullen. Hierover volgt later meer informatie.

Met betrekking tot de senioren is bepaald dat er in groepjes van 2 gesport mag worden. Deze groepen mogen onderling niet wisselen van samenstelling en moeten binnen een afgebakend stuk veld blijven. Wij hebben nagedacht over opzet en mogelijkheden van een training binnen deze regels, maar komen tot de conclusie dat we dat binnen dat kader niet kunnen organiseren. Dat betekent dat er de komende 2 weken geen training is voor de senioren. Dit is m.u.v. de Keeperstrainingen voor senioren, die al in groepjes van 2 zijn ingedeeld. Deze kunnen dus wel doorgaan.

We hebben een uitzondering gemaakt voor D1 en H1. H1 heeft aangegeven hier vanaf te zien. D1 kijkt of trainen in groepen van 2 zinvol is. Wellicht kunnen we daar als club ook van leren.

We hopen na deze 2 weken weer terug te kunnen naar trainingen in groepen van 4.