header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Helaas geen zaalseizoen voor de Almeerse

16-10-2020

Het bestuur heeft een zeer moeilijke en zware beslissing moeten nemen. Ondanks dat we maandag op de website hebben bericht dat we door wilden gaan met zaalhockey, hebben de nieuwe Coronamaatregelen van 13/10 en de steeds groter wordende onzekerheid naar december toe ons doen besluiten om toch niet deel te nemen aan de zaalcompetitie voor de jeugd en de senioren.

We hebben dit besluit zo lang mogelijk uitgesteld, maar we moeten toch tot deze conclusie komen om de financiële risico’s te beheersen. Waar we door de eerste golf van Corona al niet zo ruim meer in ons jasje zitten, kunnen we niet meer risico’s gebruiken. Voor veel leden zal deze beslissing een grote teleurstelling zijn, temeer omdat de eerste selectietrainingen deze week al plaats hebben gevonden. De zaalselecties worden per vandaag, vrijdag 16/10 stopgezet. Er zullen dus vandaag al geen selectietrainingen meer plaatsvinden in de zaal. 

We laten het er echter niet bij zitten en gaan vanaf nu volle kracht vooruit en kijken naar wat er binnen de regels WEL mogelijk is op het veld. We verwachten vrijdag 16/10 de laatste informatie van de gemeente en gaan dan plannen maken voor een leuk winterseizoen op het veld!

Namens het bestuur