header foto header foto header foto header foto header foto

Corona update: geen toeschouwers en kantine dicht

29-9-2020

Gisteravond heeft het kabinet extra maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Corona-virus verder in te dammen. Er is onder andere besloten dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn bij trainingen en sportwedstrijden. Daarnaast is besloten dat sportkantines moeten sluiten.

Dit betekent dat vanaf vandaag (dinsdag 29 september)  vanaf 18.00 uur het niet meer mogelijk is om als toeschouwer op ons sportcomplex te komen.Dit geldt voor de toeschouwers van alle teams. Het sportcomplex is alleen toegankelijk voor de personen die actief training geven en de leden die de training actief bijwonen. Daarnaast is ook onze bar vanaf vandaag dicht, de toiletten blijven wel toegankelijk voor de sporters.

Wij wachten de reactie van de KNHB af voordat wij deze maatregelen uitwerken in ons eigen protocol. Die verwachten we uiterlijk morgen aan te passen en zal zo spoedig mogelijk gecommuniceerd worden via de website.

Alle overige geplande bijeenkomsten en activiteiten op ons complex komen tot nader order te vervallen. We kijken naar de mogelijkheden om deze door te laten gaan. Vanzelf sprekend informeren we jullie hier z.s.m. over.