header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Update KNHB Coronamaatregelen: verschillen tussen clubs blijven in stand

Nieuws afbeelding 2-9-2020 Niet alle hockeyverenigingen hebben dezelfde Coronamaatregelen getroffen. De KNHB laat dit verschil in stand ivm regionale verschillen in besmettingen en lokale regels. Wel vraagt de KNHB aan alle verenigingen om duidelijk zichtbaar de Coronaprotocollen te publiceren op de website en vraagt aan alle leden om zich aan het protocol te houden van de vereniging waar je bent. Er zit veel verschil tussen toestaan van publiek/ ouders, openen kleedkamers en douches en openen bar. Het protocol van de Almeerse zal vanaf morgen duidelijker zichtbaar op de website geplaatst worden. Ook zal er informatie voor bezoekende teams beschikbaar komen.

Graag drukken wij alle spelers, coaches, managers en ouders op het hart om voorafgaand aan een UIT-wedstrijd altijd de website van de betreffende club te raadplegen en zich aan de regels te houden.

Dus check altijd van te voren de website van de club die je gaat bezoeken om te zien of je als toeschouwer welkom bent of niet, of dat er wellicht speciale maatregelen zijn getroffen (maximaal aantal begeleiders, mondkapjes, etc). Dit om teleurstelling aan de poort te voorkomen.