header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Bar

Samenwerking met Q’s Horeca

Nieuws afbeelding 2-9-2020 Tijdens de ALV van begin juli 2020 is aangegeven dat we de bar vanaf het huidige seizoen anders zouden gaan organiseren. Het plan was om de bar te gaan draaien middels een barcommissie en de bardiensten te gaan vullen met met name eigen leden. Echter is in de afgelopen weken gebleken dat het bijzonder lastig zou gaan worden om het op deze manier te gaan organiseren, gezien het lage aantal reacties op de oproep voor een barcommissie en de korte tijd tot de start van het seizoen.
Daarom hebben we er nu voor gekozen om met een derde partij in zee te gaan, namelijk Q's Horeca. We hebben er alle vertrouwen in dat dit een mooie samenwerking gaat worden. Ze hebben er zin in en hebben mooie plannen voor onze club. Houd de website in de gaten voor info over de kaart en aanbiedingen. Vanaf vanavond zal de bar weer conform de normale openingstijden geopend zijn met inachtneming van alle geldende Coronamaatregelen.

Heb je je ingeschreven voor een bardienst? Hoe we daarmee omgaan volgt binnenkort. Houd de website in de gaten.