Laatste dringende oproep

Nieuws afbeelding 28-8-2020

LAATSTE DRINGENDE OPROEP

VOOR ZONDAG ZIJN ER NOG 9 TOEZICHTHOUDERS EN BARMEDEWERKERS NODIG, ZONDER DEZE VRIJWILLIGERS GEEN PUBLIEK  DUS MELD JE AAN.

Het nieuwe seizoen is begonnen en verschillende teams zijn weer begonnen met het voorbereidingsprogramma met de daarbij behorende COVID Maatregelen waar we ons aan dienen te houden.

Om te kunnen waarborgen dat deze regels worden nageleefd zijn er met name op de zaterdagen en zondagen veel vrijwilligers nodig in vorm van toezichthouders.

Helaas hebben verschillende oproepen op de website, social media en binnen de team app groepen weinig resultaat opgeleverd. Dit kan consequentie hebben voor onze hockeyvereniging om hockey mogelijk te maken.

We doen dan ook als bestuur de dringende oproep aan al onze leden en ouders van leden om zich aan te melden als toezichthouder op een van deze dagen. Zonder toezichthouders op deze dagen zal betekenen dat de Almeerse hockeyclub niet kan waarborgen dat de COVID maatregelen die door de overheid zijn opgelegd nageleefd kunnen worden. Dat houdt simpelweg in dat er dan ook NIET gehockeyd kan worden.

Dus nogmaals de dringende oproep aan jullie allemaal om je aan te melden voor een of meerdere diensten via de clubapp. Uiteindelijk moeten we het allemaal samen voor elkaar krijgen.

Namens het bestuur

Wibo van der Meulen Kunee