header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Covid-19 Basisregels in vogelvlucht

17-8-2020

Heb jij de Covid-19 protocollen al doorgenomen?
Vandaag beginnen de reguliere trainingen weer. Eind vorige week is de Covid-19 protocol naar alle leden van de Almeerse Hockey Club gemaild, geappt en gedeeld via een nieuwsbericht op de website. Heb je deze nog niet doorgenomen? Ze staan achter de login onder ‘Corona-protocollen’ inclusief een handig overzicht met looproutes naar de velden.

Wat een onzin allemaal…
Helaas horen we ook om ons heen ‘Moet dat nou?’, ‘Wat een onzin allemaal’… MAAR deze regels zijn er niet voor niks. Als club voelen wij ons verantwoordelijk en willen wij ervoor zorgen dat onze Club ook de komende maanden een veilige plek blijft voor al onze leden. Wij doen daarom zo goed als mogelijk ons best om de kans op Corona besmetting te voorkomen.Wij volgen daarom de richtlijnen vanuit het RIVM, NOC*NSF, KNHB en de Gemeente.

Jij wilt toch ook dat we met zijn allen blijven hockeyen?
Wat we weten is dat er gecontroleerd kan worden en als we ons niet aan de richtlijnen houden, kan dit verstrekkende gevolgen hebben voor de club. Alleen samen kunnen we bereiken dat we een mooi seizoen tegemoet gaan! Het is een inspanning en verantwoordelijkheid van ons allen, zodat jij, jouw kinderen, dus WIJ met elkaar in een veilige omgeving kunnen genieten van hockey.

Check hier wat jij kan doen!

Volledig Covid-19 protocol is te vinden achter de login. Inloggen en dan club - documenten - Corona-protocollen.

Met een sportieve groet,

Natasja Burdorf, Ronald Gabel, Vivian Cheung, Madelon van der Grijn, Boudewijn Hoeneveld, Dick Hovestadt en de Medische Commissie  (Opstellers COVID-19 protocol)