header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

COVID19 Protocol! Na de vakantie het veld weer op of nog even in thuisquarantaine?

Nieuws afbeelding 14-8-2020

Vanaf 17 augustus beginnen de reguliere trainingen weer. Afgelopen week hebben er al teams getraind en de komende weken staan ook de eerste oefenwedstrijden gepland.

Het is niet voor iedereen meer vanzelfsprekend maar:op de Club blijven de maatregelen voor 1,5 meter afstand, looproutes en hygiëne onverminderd van kracht. Daar komen vanuit NOC NSF, KNHB en gemeente nog aanvullende maatregelen bij.

Om voor iedereen duidelijk te maken hoe wij op de Club omgaan met al deze maatregelen hebben we een COVID19 protocol opgesteld. Dit protocol is naar alle leden van de Almeerse Hockey Club gemaild, geappt en is hieronder te vinden. Om ervoor te zorgen dat onze Club ook de komende weken een veilige plek blijft, plaatsen we hierbij een aantal reminders:

Thuisquarantaine
Ben je buiten Europa of in een risicogebied op vakantie geweest? Blijf uit voorzorg na terugkomst 14 dagen thuis in quarantaine. Check of jouw vakantieland of -regio binnen het risicogebied valt en houd updates in de gaten. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar mogen wel gewoon sporten.

Gezondheidsklachten
Ook als je klachten hebt, blijf thuis. Sla de training of het (oefen)wedstrijdje over en spreek elkaar gerust hierop aan. Zo voorkomen we besmettingen en kunnen we allemaal veilig op de club blijven hockeyen en elkaar ontmoeten.

Positieve test
Bij een positieve uitslag van de COVID19-test vragen we je om een bericht te sturen aan jouw LCO en jouw trainer, als je nog onlangs op de club bent geweest.  Zie de website van de Almeerse voor contactgegevens van jouw LCO.

We rekenen erop dat iedereen (spelers, begeleiding, ouders en toeschouwers) de eigen verantwoordelijkheid pakt en zich houdt aan deze adviezen. We hopen immers allemaal dat het hockeyseizoen ‘gewoon’ plaats kan vinden dit seizoen.

Bijlage