header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Zomertrainingen en instuif

Nieuws afbeelding 6-7-2020 De komende 2 weken kunnen de teams die zich bij Maxime hebben opgegeven voor zomertrainingen allemaal trainen! De tijden staan in de Almeerse App.

Als jouw team niet gaat trainen maar je wilt zelf wel een balletje slaan dan is er de komende 2 weken zomerinstuif met trainer bij de jeugd! Aanmelden via selZelfreflectie.nl

Senioren instuif is zonder trainer.

17 tot 18 uur: Jongste jeugd
18 tot 19.30 uur: Junioren

20.30 tot 22 uur: Senioren

De Almeerse Hockey Club is gesloten van 17/7 t/m 31/7

De reguliere trainingen beginnen op 17/8 voor de breedte. Selectieteams hebben vanaf 7 augustus een voorbereidingsprogramma's. Breedte teams die tussen 1 en 16 augustus alvast met hun team willen trainen kunnen zich aanmelden bij [email protected] (Maxime Gelsing).

Vanaf 1 juli zijn ouders toegestaan op het complex. Voorwaarde van de gemeente is dat ouders 1.5 meter afstand houden en niet schreeuwen of aanmoedigen tijdens de training. Hier wordt op gecontroleerd door toezichthouders van ons en van de gemeente. Het Clubhuis is nog wel gesloten.

Rowena Molenaar

6-7-2020 @ 16:58:53 |beste Maxime, ik heb een mailtje gestuurd over de c2, is er voor hun een mogelijkheid om aankomende week te trainen?