header foto header foto header foto header foto

Heren1/Dames1

Bart van der Wolf en Arjan Jolie nieuw trainersduo bij Almere Heren 1

Nieuws afbeelding 1-7-2020

Bart van der Wolf en Arjan Jolie nieuw trainersduo bij Almere Heren 1

Het bestuur van de Almeerse Hockey Club is zeer verheugd te kunnen melden dat Arjan Jolie en Bart van de Wolf de nieuwe trainers / coaches van Heren 1 zijn.

Arjan en Bart nemen het stokje over van Pasha Gademan en Bert Remmerswaal. Het bestuur is Pasha en Bert bijzonder dankbaar voor hun inzet de afgelopen jaren. Hun passie en gedrevenheid zijn mede de oorzaak dat de Almeerse Heren 1 zich op al 4 jaar in de Hoofdklasse heeft weten te handhaven.

Het is erg goed om te zien dat ervaren trainers uit de club opstaan om Heren 1 weer een stap verder te begeleiden.

Arjan en Bart zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Ook zijn ze in gesprek met mogelijk nieuwe spelers voor het eerste heren Team.