header foto header foto header foto header foto

Herinnering: Aanstaande donderdag 2 juli ALV

Nieuws afbeelding 30-6-2020

Beste Ereleden, Leden van Verdienste, Leden, Aspirant-leden en ouders,

Wat:
Nog even ter herinnering: aanstaande donderdagavond, 2 juli 2020, zal er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsvinden.

Wanneer:
De online ALV start om 20:15 uur op donderdag 2 juli a.s.

Waar:
Vanwege corona, vindt de ALV NIET in het clubhuis plaats, maar ONLINE.

Aanmelding verplicht:
Je hebt je als het goed is hier voor ingeschreven. Aanmelding is verplicht
Ben je lid en 16 jaar of ouder dan mag jij meestemmen. Laat jouw stem gelden! We gaan het onder andere hebben over de toekomst van de club en wat dat voor jou betekent. Ouders/verzorgers van aspirant-leden jonger dan 16 jaar hebben adviesrecht. Wij zijn ook benieuwd naar jouw mening! Praat mee.

Inloggegevens online ALV:
Je ontvangt voorafgaand aan de ALV een bericht met de inloggegevens en informatie over de stemprocedure op het emailadres waarmee je je hebt aangemeld.

Je dient je voor deelname aan de ALV aan te melden via [email protected] onder vermelding van jouw voor- en achternaam. Je kunt je nog opgeven tot 24 uur vóór aanvang van de ALV.

Agenda en Documenten ALV:
De complete agenda, stemprocedure en bijbehorende stukken zijn beschikbaar via de website achter de login (inloggen en dan Club – Documenten – ALV).

Als bestuur hopen we dat velen van jullie aanwezig zullen zijn.

Met vriendelijke groeten,

Wibo (in afwezigheid), Natasja, Joris, Robert, René, Ronald, Colinda, Vivian

Alleen leden van tenminste 16 jaar hebben stemrecht. Volgens het Huishoudelijk Reglement hebben ouders/verzorgers van aspirant-leden (jonger dan 16 jaar) adviesrecht. Dit adviesrecht is bedoeld om ouders/verzorgers meer inspraak en invloed te geven in de hockeyclub. We hopen dat je van dit recht gebruik zult maken. Jouw deelname wordt zeer aanbevolen en op prijs gesteld.