header foto header foto header foto header foto

Daan, Floris & Valentijn vertrekken, Stijn stopt. Mannen bedankt!

Nieuws afbeelding 19-6-2020

Je hebt ongetwijfeld al meegekregen dat Daan, Floris en Valentijn vertrekken. De Almeerse Hockeyclub wil jullie bedanken voor jullie mooie goals, grote toewijding en al het kijkplezier waar we van hebben mogen genieten. We wensen jullie veel succes in Amsterdam en Laren.

Ondertussen is het bestuur van de Almeerse druk in gesprek met nieuwe aanwas voor de Almeerse Heren 1, zodat we met een verrassend sterke formatie het seizoen 2020-2021 starten in de hoofdklasse. Binnenkort volgt hierover meer informatie. De supporters, leden en uiteraard Allyminati hebben straks weer genoeg om voor te juichen!

Een speciaal woord van dank is er voor Stijn. Na 17 jaar hoofdklasse, je hockeycarrière afsluiten bij jouw eigen club in de polder. We zijn er trots op.  Dank voor jouw betrokkenheid bij de Almeerse H1 en de Almeerse HC in het bijzonder. We zien je graag snel weer langs de velden in 036!

Johan Brouwers

19-6-2020 @ 20:23:47 |Jammer van deze jongens maar aan de andere kant verandering van spijs doet eten, laten we het hopen.

Dick Hovestadt

20-6-2020 @ 09:44:33 |Gewaardeerde krachten. Dank voor jullie inzet! Speciaal voor Stijn: dank, dank, dank........

Rob de Vree

27-6-2020 @ 18:56:10 |bedankt voor jullie inzet mannen. waar is Lucien van Doorn eigenlijk geen?