header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Vertrek Sebastiaan Bezemer/ vacature Bestuurslid Tophockey/ Commissie Tophockey

3-6-2020

Sebastiaan Bezemer heeft om diverse redenen besloten om per direct te stoppen als bestuurslid Topsport. Wij respecteren dat en danken Sebastiaan voor zijn inzet het afgelopen jaar. Onze voorzitter, Wibo van  der Meulen Kunée neemt zijn portefeuille tijdelijk waar.

Vacature

Wij gaan z.s.m. op zoek naar vervanging. Wij zullen hiervoor actief kandidaten benaderen. Mocht je zelf interesse hebben in deze portefeuille dan kan je je aanmelden voor 10 juni 2020. In verband met de noodzaak om snel vervanging te regelen is de termijn om te reageren erg kort. Houdt er rekening mee dat deze portefeuille je zeker 5 uur in de week aan tijd gaat kosten en in piekperiodes (start en einde seizoen) meer. Bijgaand het functieprofiel, zoals in de ALV van januari vastgesteld.

Wij streven ernaar om op de ALV van 2 juli een nieuwe kandidaat voor te kunnen stellen.

De procedure is als volgt:

Bestuur selecteert een geschikte kandidaat en draagt die voor op de ALV. Voor deze portefeuille is er geen verkiezing, maar draagt het bestuur de kandidaat voor.

Functieprofiel [ZIE BIJLAGE]

COMMISSIE TOPHOCKEY

DAARNAAST richten we een commissie Tophockey in, die het bestuurslid ondersteunt. In deze commissie kunnen 3 leden/ ouders van leden plaatsnemen. We hebben nog geen functieprofiel voor deze functie. We geven de ruimte aan het nieuwe bestuurslid en de commissieleden om dit zelf in te vullen.

De nieuwe commissie moet door de ALV vastgesteld worden. Vooralsnog zien we de 3 leden als "ondersteuners Bestuurslid Tophockeyā€¯.

Kandidaten voor de commissie Tophockey kunnen zich eveneens voor 10 juni aanmelden. De verwachting is dat de belasting in uren voor deze portefeuille lager is. Het bestuur selecteert de meest geschikte kandidaten uit de aanmeldingen.

Heb je interesse in deze functie dan horen we graag van je op [email protected]

Bijlage