header foto header foto header foto header foto
 
Blog

Sponsor uitgelicht: Wijny

Nieuws afbeelding 13-5-2020

De Almeerse Hockey Club kent inmiddels heel wat sponsors en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Maar ken jij eigenlijk alle sponsoren? Vanaf nu stellen we af en toe een sponsor aan je voor en we starten met Wijny. Lees je mee? 


"Mijn naam is Peter Meijer, Almeerder sinds 1987. Ik heb in verschillende wijken gewoond en nu ben ik woonachtig in de Filmwijk. Ik ben Sportief, maar heb zelf nooit gehockeyd. Zou een business amateurclub niet leuk zijn?" 
Waarom Wijny de Almeerse sponsort

Toen we op zoek gingen naar een club met een groot bereik binnen het Almeerse netwerk, kwamen we uit op de AHC. De combinatie van sponsoring en mogen leveren, bevalt goed en we doen het graag voor de sport. Sport is ten slotte belangrijk voor jong en oud! 


Waarvoor móeten we echt bij jou zijn?

Je moet echt bij ons zijn voor het grootste wijnassortiment van Almere en omstreken. Met duizenden soorten wijn, eigen import maar ook van samenwerkende importeurs, hebben wij wijn voor iedereen.  En dat wijn niet oubollig is, bewijzen wij met onze jaarlijkse innovatie’s op de markt. Neem snel maar eens een kijkje in ons assortiment! Als lid van de Almeerse kun je via Wijny.nl bestellen met een eenmalige introductiekorting van maar liefst 20%! Gebruik hiervoor kortingscode AHC020P bij je bestelling. 


Vertel eens, drink jij graag wijn? En heb je een favoriet? Vergeet niet gebruik te maken van de mooie kortingscode! Wijny

Hopperzuigerstraat 49-51

036-5366086

[email protected]

www.wijny.nl

www.bonimport.nl

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws