header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

Trainingen: wijziging/aanvulling in maatregelen

1-5-2020 Afgelopen dagen zijn de eerste trainingen geweest. Omdat we nu in de praktijk ervaren hebben hoe dingen lopen hebben we een paar aanvullingen/wijzigingen/ aanscherpingen in de maatregelen:

- Fietsen niet in de fietsen stalling maar op de accommodatie tegen het hek waar je traint, hou bij plaatsen/pakken fietsen wel de 1,5 m in stand. Scooters parkeren in fietsenstalling en dan buiten accommodatie om lopen naar trainingsveld. Op de accommodatie mag er NIET gefietst worden.

- Brengen spelers Jongste Jeugd: 
Kom op tijd 5 min voor aanvang training gaat de groep naar het veld. Vrijwilligers zullen herkenbare jassen dragen.
- Halen spelers Jongste Jeugd: 
ouders parkeren hun auto op de parkeerplaats en halen daarna hun kind op bij de ophaalplek (de 1,5 m regel inachtnemend).  De  kinderen niet  alleen de kiss & ride zone laten oversteken en zelfstandig naar de auto laten lopen. 

Dug outs zijn afgesloten: tassen worden langs het veld geplaatst de 1,5 m inachtnemend. Neem evt een plastic tas mee om jas/spullen droog te houden tijdens training.

Voor ABC-jeugd  we begrijpen dat iedereen straks blij is elkaar weer te zien maar willen benadrukken dat het niet toegestaan is om elkaar de hand te schudden/elkaar in de armen te vliegen bij aankomst. ABC jeugd moet de 1,5 m in acht nemen. We kunnen alleen trainen als iedereen zich aan de regels houdt!