header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Pasha Gademan en de Almeerse uit elkaar

Nieuws afbeelding 28-4-2020

De wegen van Pasha Gademan en de Almeerse Hockeyclub gaan scheiden. Ook zijn assistent, Bert Remmerswaal vertrekt bij Heren 1. Gademan is de afgelopen drie jaar coach geweest van Almere H1 in de hoofdklasse.

 

Na een intensieve periode als speler van Heren 1 werd Pasha in 2017 aangesteld als hoofdcoach van de groep, met Bert Remmerswaal als assistent. In de seizoenen die daarop volgen wist de ploeg zich te handhaven in de Hoofdklasse: na het spelen van play-outs, door middel van directe veiligstelling, en nu voor de derde maal, door de recente beslissing van de KNHB om het seizoen nietig te verklaren. Het aankomende seizoen zal Almere Heren 1 dus wederom aantreden in de hoofdklasse, alleen ditmaal zonder Pasha Gademan.

 

Gademan over zijn vertrek bij Almere: Drie jaar geleden kwam voor mij een bijzondere droom uit, om op jonge leeftijd het stokje over te mogen nemen van Alex Verga en hoofdcoach te worden bij mijn club. De club die sinds 1995 al een groot onderdeel speelt in mijn leven. Ik vind het een verdrietige gedachte de club te verlaten, maar ik voel dat het voor de ploeg tijd is voor een nieuw geluid. Zelf voel ik dat ik ook toe ben aan een nieuwe uitdaging. Uiteraard ben ik de Almeerse voor altijd dankbaar voor deze kans en de bijzondere herinneringen. Ik zal de momenten die ik heb gedeeld met de staf, spelers, families, supporters en natuurlijk de Allyminati voor altijd koesteren.

 

Het bestuur wil Bert en Pasha ontzettend bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren en de betrokkenheid die ze getoond hebben. In deze periode met Corona is het lastig om hier op een gepaste manier bij stil te staan, echter wanneer het weer kan zal het bestuur zorgen voor een passend afscheid.

De aanwezigheid van Pasha zal een gemis zijn voor de Almeerse Hockey Club. Als kind van de club strekt zijn bijdrage veel verder dan alleen tophockey. Ook in de jeugd zullen we zijn creativiteit en betrokkenheid missen. We wensen Pasha dan ook heel veel succes in de toekomst.

 

De club is momenteel in gesprek met kandidaten voor de staf van Almere H1.

Reacties


Dominique van der Meulen Kunee

28-4-2020 @ 19:13:34 |Pasha dank voor heel ve Jaren inzet als speler, jeugdtrainer en hoofdcoach van heren 1. Je bent echt een kind van de club, een mooie ambassadeur voor de club. We gaan je missen!

Apollonia Dijkman

29-4-2020 @ 14:21:57 |Jeetje wellicht onvermijdelijk, maar desalniettemin zal het een gemis zijn. Pasha bedankt voor al je inzet en enthousiasme. Ik vind je een topper!!

Dick Hovestadt

29-4-2020 @ 21:55:32 |Pasha: een icoon! Dank, dank........ voor alles.

Ruud Cornelisse

29-4-2020 @ 22:43:20 |Ca. 15 jaar geleden was je al een gepassioneerde trainer/coach voor de D-jeugd . De foto die aan het clubhuis hangt van de promotie van Heren-1 naar de hoofdklasse , laat die kracht en passie , mooi zien ! We gaan je missen !

Reageer op het nieuws